Flyttjänster i Malmö

Flyttjänster i Malmö inför din flytt

Malmö Flyttningsbyrå är en flyttfirma i Malmö, priser och alla våra tjänster inför din flytt hittas alltid på våran hemsida, vi erbjuder även magasinering & förvaring av möbler samt hela bohag.

Flytthjälp

Att hyra släp och flytta själv är inte att rekommendera! Olycksfallrisken är alldeles för överhängande, möbler kan gå sönder eller rent av du själv kan bli allvarligt skadad. Vare sig det är uttagna semester eller sjukdagar så är det en stor kostnad som faller bort i ”hyr ett släp = billig flytt” ekvationen.
Malmö Flyttningsbyrå AB ser till att du får en stressfri övergång från gamla till nya bostaden. Privatflytt, bohagsflytt, tipp transport eller enstaka möbeltransport i Malmö, oavsett omfattningen på din flytthjälp så sätter vi dig som vår kund alltid i fokus.

Läs mer om flytthjälp i Malmö

Magasinering

Är du i behov av magasinering? Har du inget förråd eller tillgång till bra förvaringsutrymme, behöver du lagra ditt bohag under längre tid, ska du studera eller flytta utomlands? Då kan vi erbjuda er billig och trygg magasinering av möbler och flytt gods i vårt säkra magasin i Malmö innerstad.

Malmö Flyttningsbyrå AB erbjuder även förvaring av maskiner, vinterförvaring av bilar, däckförvaring, lagring av pall. Läs mer om magasinering i Malmö

Pianoflytt

Är det dags för er att flytta på flygeln eller pianot? Med många år och pianon på nacken kan du vara lugn för vi på Malmö Flytt -byrå har rätt kunskap och utrustning för att klara av det mesta med just din flygeltransport.

Läs mer om flygelflytt i Malmö

Flyttstädning

När det är dags för er att flytstäda till ert gamla bostad, så är Malmö Flytt byrå det självklara valet då vi har många års erfarenhet av flytt & städ.

Packning

Behöver du hjälp med packning vid er flytt så är Malmö Flytt byrå alltid redo. Vi erbjuder er hjälp med packning och uppackning av ert bohag så som glas, porslin, böcker och diverse gods.

EmailEmail