Flytthjälp Malmö

Flytthjälp Malmö – Flyttfirma Malmö Flyttningsbyrå AB

Flytthjälp Malmö – Flyttfirma Malmö Flyttningsbyrå AB: Skall du flytta själv eller anlita professionell flytthjälp i Malmö? Har flyttfirman tid för din enstaka möbeltransport? Vi löser det och lite till! Vilka är det egentligen som anlitar Flytthjälp i Malmö inför flytten?

VÅR REA! TA DEL AV VÅRA KAMPANJPRISER!!

Mini Flytt
1 650 kr
Tre timmar
Två lastkarl
Lastbil
Fram/hemkörning
Midi Flytt
2 750 kr
Fem timmar
Två lastkarl
Lastbil
Fram/hemkörning
Maxi Flytt
3 850 kr
Sju timmar
Två lastkarl
Lastbil
Fram/hemkörning
 

Söker du billig flytthjälp Malmö? Stirra dig inte blind på timpriset!

Flytthjälp Malmö - Malmö Flyttningsbyrå
Boka flytthjälp idag och lämna över all huvudvärk till din flyttfirma

Flytthjälp anlitar du som är student, hantverkare, pensionär mm eller allmänt rädd om ryggen och plånboken. Att slippa oroa sig inför och under flytten är ju guld värt. Men framför allt så lämnar du över ansvaret till oss. Många av våra kunder kommer ifrån Lund, Helsingborg och Ystad. Välkomna till Malmö Flyttningsbyrå AB!

Med tanke på alla oförutsedda kostnader som dyker upp när du flyttar själv så är det bäst att låta en flyttfirma ta hand om just din möbeltransport i Malmö.  Överlåt hanteringen av dina tillhörigheter till flytthjälpen du anlitar i samband med magasineringen. Läs här om magasinering Malmö…

Viktig information när du anlitar flyttfirma i Malmö o. Lund!

När du ska flytta i Malmö då är det A och O att hitta bra flytthjälp i Malmö som kör med raka bud. Klar och tydlig prissättning är första steget mot en trygg affär. Seriösa flyttfirmor i Malmö brukar offerera fast pris på flytten baserad på uppskattade antal timmar eller volym,  vilket är ju bra men kräver mer tid och real kompetens från båda parter för en lyckad och trygg affär.

Vi som flyttfirma i Malmö vill däremot erbjuda ett fast pris där kostnaden är orörlig före och efter flytten. Slutpriset för din flytt i Malmö är alltid 99 kr per kvadratmeter.

Oavsett om det gäller flytthjälp, magasinering, bohagsflytt eller flyttstädning i Malmö, Lund och Helsingborg så kan du alltid få ett fast pris på alla våra flyttjänster i Malmö.

Ett allt för billigt timpris på din flytthjälp kan faktiskt innebära en större sluträkning. Timprisetflyttkartonger berättar egentligen inte mycket om vad just din flyttning slutar på. Att dra benen efter sig är ju inte direkt nån raketforskning.

RING OSS IDAG 040-93 94 90

Magasinering Malmö finner ni på Borrgatan 2, 211 24 Malmö

EmailEmail